Itula toteuttaa yhteiskuntavastuuta

Ympäristöystävällisyys.pngItula toteuttaa vuosittain useita LVI-tekniikoihin liittyviä koulutusseminaareja kumppaneidensa kanssa. Kaikkiaan näissä seminaareissa on koulutettu mm. yli tuhat LVI-suunnittelijaa energiaa säästäviin järjestelmiin. 

Itula on aktiivisesti mukana yrittäjäjärjestöjen kuten Suomen Yrittäjien, Kauppakamarin ja Hallituspartnereiden toiminnassa. Lisäksi Itula kuuluu Green Energy Showroom -verkostoon, jonka jäseniä yhdistävät vihreät arvot, energiatehokkuus ja pyrkimys kestävän kehityksen luomiseen.

Pyrimme vuosittain tarjoamaan harjoittelupaikkoja nuorille suomalaisille ja ulkomaisille harjoittelijoille. Tuemme lisäksi resurssiemme puitteissa nuorten urheilijoiden kehittymistä ja osallistumme nuorten päihteiden vastaiseen työhön.

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


 Sähköpostitse
 Puhelimitse