iStock-619628524 (2).jpg

Itula toteuttaa yhteiskuntavastuuta

Koulutustilaisuudet ja työharjoittelu

Itula toteuttaa vuosittain useita LVI-tekniikoihin liittyviä koulutusseminaareja kumppaneidensa kanssa. Kaikkiaan näissä seminaareissa on koulutettu mm. yli tuhat LVI-suunnittelijaa energiaa säästäviin järjestelmiin. Koulutustilaisuuksien lisäksi pyrimme vuosittain tarjoamaan harjoittelupaikkoja yrityksessämme nuorille suomalaisille ja ulkomaisille opiskelijoille.

Verkostotoiminta

Itula on aktiivisesti mukana yrittäjäjärjestöjen kuten Suomen Yrittäjien, Kauppakamarin ja Hallituspartnereiden toiminnassa. Lisäksi olemme osa Green reality -verkostoa, jonka jäseniä yhdistävät vihreät arvot, energiatehokkuus ja pyrkimys kestävän kehityksen luomiseen.

Itula on mukana Etelä-Karjalan yrittäjien Karjalove-kampanjassa, joka kerää eteläkarjalaisia yrityksiä kehittämään positiivista yrittäjyysilmapiiriä. Karjalove tunnuksen saanut yritys on eteläkarjalaisomisteinen, paikallista osaamista hyödyntävä, luotettava tekijä, joka tunnetaan laadukkaista tuotteista ja hyvästä palvelusta. Kuluttajalle Karjalove on tae siitä, että asioimalla yrityksessä, he tukevat paikallista osaamista.

 

Päihteiden vastainen työ ja urheilu 

Resurssiemme puitteissa olemme mukana tukemassa nuorten urheilijoiden kehittymistä ja osallistumme nuorten päihteiden vastaiseen työhön. Tuemme ehkäisevää päihdetyötä tekevää nuoriso-, perhetuki- ja tiedotusyhdistys Raide ry:tä. 

 

A

raide.png

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse