ItuGraf® kattosäteilijä

Edistyksellinen ItuGraf® kattosäteilijä on luotu toimisto- ja liiketilojen, asuinrakennusten ja julkisten tilojen tehokkaaseen lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen.

Energiatehokas lämmitys ja jäähdytys kotimaisilla kattosäteilijöillä 

Kotimainen ItuGraf® kattosäteilijä on markkinoiden tehokkain lämmitys- ja jäähdytyspaneeli, joka soveltuu erinomaisesti kaiken kokoisten kiinteistöjen lämmönhallintaan niin uudis- kuin korjausrakentamisessakin. Energiaa ja ympäristöä säästävät ItuGraf® kattosäteilijät luovat tilaan tehokkaasti miellyttävän tasaisen lämpötilan ilman pölyä, vetoa tai ääntä, ja parantavat merkittävästi sisäilmasto-olosuhteita. 100 %:sesti kierrätettävistä materiaaleista valmistetulla ItuGrafilla on CE-merkintä ja ne on testattu akkreditoidussa testauslaboratoriossa standardin EN14037 mukaisesti.​​​​​

ItuGraf® kattosäteilijät ovat räätälöitävissä monipuolisesti erilaisten kohteiden lämmitys ja jäähdytys tarpeisiin. Säteilypaneeli toimii tarvittaessa koko talotekniikan asennusalustana, kun siihen integroidaan tarvittavat talotekniikan päätelaitteet. ItuGraf® kattosäteilijällä saat yhtenäisen ulkoasun ja värimaailman halutun alakattolevyn kanssa. ItuGraf® kattosäteilijän alakattomallit on luotu yhteensopiviksi Saint-Gobainin Ecophon sekä Rockfon alakattomalleihin.

Tehokas, edullinen ja vaivaton lämmitys sekä jäähdytys samassa paketissa

 • Markkinoiden tehokkain kattosäteilijä on kustannustehokas investoida ja käyttää
 • Luo tasaisen ja miellyttävän huonelämpötilan koko tilaan ilman pölyä, vetoa tai ääntä
 • Reagoi nopeasti lämmityksen ja jäähdytyksen tarpeeseen
 • Aina tarpeen mukainen lämpötila merkitsee energian ja ympäristön säästöä
 • Matalaenergiaratkaisu, joka on yhteensopiva kaikkien energialähteiden kanssa
 • Vastaa korkeisiin hygieniavaatimuksiin, sillä ilman puhaltimia toimiva kattosäteilijä ei levitä epäpuhtauksia ilmassa
 • Sopii sekä uudis- että saneerauskohteisiin - ei tarvitse kondenssivesiviemäröintiä
 • Huoltovapaa ja pitkäikäinen järjestelmä
 • Muuntojoustava, optimoi tilankäytön
 • Soveltuu myös vaativiin akustisiin ratkaisuihin 
 • Tehty Suomessa, ItuGraf kattosäteilijälle on myönnetty Avainlippu-merkki

1. Suunnittelu

Suunnittelu on nopeaa ja riskitöntä ItuCalc-mitoitusohjelmalla. Kattosäteilijöiden määrän, koon ja sijoituksen nopea optimointi säästää investointikustannuksissa tinkimättä esteettisyydestä.  Alakattomallit ovat valmiina ItuCalc-mitoitusohjelmassa, josta ne siirtyvät virheettömästi lopulliseen LVI-suunnitelmaan. 

2. Asennus

Kattosäteilijät on helppo ja nopea asentaa. Selkeät asennusohjeet ja Itula Oy:n patentoima pintakannakointi mahdollistavat kattosäteilijän nopean rakennusaikaisen kiinnityksen ja irrotuksen esimerkiksi kattopintojen maalauksen ajaksi. Kattosäteilijät on yksittäin koodattu, ne voidaan pakata ja toimittaa tilakohtaisesti asennuksen helpottamiseksi.

3. Käyttö

Haluttu huonelämpötila, pölyttömyys ja vedottomuus tarkoittavat S1-luokan sisäilmaolosuhteita. ItuGraf® kattosäteilyjärjestelmä on huoleton käyttää. Kattosäteilyjärjestelmän tehokkaalla energiankäytöllä säästät myös ympäristöä.

MOW Supernova alakatto

Alakatot voidaan NYT suunnitella arkkitehtuurin ehdoilla

ItuGraf® alakattomallit integroituvat teknisesti ja esteettisesti arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan valitsemiin kattoprofiileihin. Käyttämällä ItuCalc-suunnitteluohjelmaa alakattomallien valinnassa, varmistetaan, että toteutus on suunnitelmien mukainen. Tutustu ItuGraf-alakattomalleihin. 

Ainutlaatuiset integraatiomahdollisuudet

Muuntautumiskyvyltään erinomainen ItuGraf® kattosäteilijä voi toimia tarvittaessa vaikka koko talotekniikan asennusalustana. Paneeli voidaan varustaa jo tehtaalla huoneeseen suunnitelluilla talotekniikan päätelaitteilla ja valvonta-antureilla, jolloin työmaaolosuhteisiin jää vain niiden kytkeminen ja toiminnan tarkastus. 

 • Valaistus

  ItuGraf® säteilypaneeliin integroiduilla LED-valaisimilla voidaan suunnitella ja tuottaa parhaimman mahdollisen valaistuksen huonetilaan antava valojakauma. Valaisinvaihtoehtoina ovat Stripe-valoviiva ja pyöreä Round-valaisin. Valaistuksen ohjaus toteutetaan asiakkaan tarpeen mukaan on/off -järjestelmällä, DALI-järjestelmällä tai langattomalla järjestelmällä. 

 • Tarkastusluukku

  Säätö- ja huoltotoimenpiteiden helpottamiseksi järjestelmään kuuluvat venttiilit ja toimilaitteet  voidaan asentaa valmiiksi tarkastusluukun taakse. 

 • Palo- ja savuilmaisimet

  ItuGraf® säteilypaneeli soveltuu erinomaisesti asennusalustaksi myös paloturvatuotteille kuten sprinkler-suuttimille ja savunilmaisimille, joita varten paneeleihin tehdään valmiit asennuspaikat.

 • Pistorasiat ja datarasiat

  Kun kattosäteilijät asennetaan työpisteiden yläpuolelle, sähköasennuskalusteet saadaan helposti tuotua työpisteiden yhteyteen. Pisto- ja datarasiat asennetaan valmiiksi asennuslevyihin, jotka on kiinnitetty paneelin päällä olevaan johtokanavaan.

 • Ilmanvaihto - päätelaitteet

  Huoneilmanvaihto on tärkeä osa terveellistä työympäristöä ja viihtyvyyttä. IV-päätelaitteen integrointi ItuGraf® kattosäteilijään takaa sen optimaalisen sijoituksen ilmanjaon kannalta.

 • Anturoinnit - huoneilman puhtaus, läsnäolo- ja liiketunnistimet

  Nykyaikainen toimisto- tai neuvottelutila varustetaan tehokkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta lisäävillä antureilla. Valvonta ja mittalaitteet takaavat, että huoneilma säilyy optimaalisena huoneen eri käyttötilanteissa, jolloin mukavuudesta tinkimättä säästetään energiaa ja huonetilat ovat aina maksimaalisessa käytössä.

Esitteet, asennus- ja käyttöohjeet

Materiaalipankista löydät koottuna ladattavat esitteet, ohjeet ja muut dokumentit.

Autamme kohteeseesi parhaiten soveltuvan ratkaisun valitsemisessa

Lisätietoa ItuGrafin yhteensopivuuksista, alakattomalleista ja taloteknisistä sovellutuksista saat ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä

Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 20 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf.