ItuGraf-paneelijärjestelmä

ItuGraf on luotu toimisto- ja liiketilojen, asuinrakennusten ja julkisten tilojen tehokkaaseen lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Samalla päätelaitteella ratkaiset sekä lämmitys- että jäähdytystarpeet.

Edistyksellinen järjestelmä talotekniikan asennusalustana

Itulan tuotekehityksen tuloksena syntynyt kotimainen ItuGraf on markkinoiden tehokkain lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä, joka soveltuu erinomaisesti kaiken kokoisten kiinteistöjen lämmönhallintaan niin uudis- kuin korjausrakentamisessakin. ItuGraf-paneelit luovat tilaan tehokkaasti miellyttävän lämpötilan ilman pölyä, vetoa tai ääntä, ja siten parantavat merkittävästi sisäilmasto-olosuhteita. 100 %:sesti kierrätettävistä materiaaleista valmistetulla ItuGrafilla on CE-merkintä ja ne on testattu akkreditoidussa testauslaboratoriossa standardin EN14037 mukaisesti.​​​​​ ItuGraf-paneelit valmistetaan tehtaallamme Ruokolahdella. ItuGraf-kattopaneeli  voi toimia koko talotekniikan asennusalustana. ItuGraf-alakattopaneelilla saat yhtenäisen ulkoasun ja värimaailman halutun alakattolevyn kanssa. 

Tehokas, edullinen ja vaivaton lämmitys sekä jäähdytys samassa paketissa

 • Markkinoiden tehokkain paneelijärjestelmä on kustannustehokas investoida ja käyttää
 • Luo tasaisen ja miellyttävän huonelämpötilan koko tilaan ilman pölyä, vetoa tai ääntä
 • Reagoi nopeasti lämmityksen ja jäähdytyksen tarpeeseen
 • Aina tarpeen mukainen lämpötila merkitsee energian ja ympäristön säästöä
 • Matalaenergiaratkaisu, joka on yhteensopiva kaikkien energialähteiden kanssa
 • Vastaa korkeisiin hygieniavaatimuksiin, sillä ei levitä epäpuhtauksia ilmassa
 • Sopii sekä uudis- että saneerauskohteisiin - ei tarvitse kondenssivesiviemäröintiä
 • Huoltovapaa ja pitkäikäinen järjestelmä
 • Muuntojoustava, optimoi tilankäytön
 • Soveltuu myös vaativiin akustisiin ratkaisuihin 
 • Kotimainen, valmistetaan Suomessa

1. Suunnittelu

Suunnittelu on nopeaa ja riskitöntä ItuCalc-mitoitusohjelmalla. Paneelien määrän, koon ja sijoituksen nopea optimointi säästää investointikustannuksissa tinkimättä esteettisyydestä.  Alakattomallit ovat valmiina ItuCalc-mitoitusohjelmassa, josta ne siirtyvät virheettömästi lopulliseen LVI-suunnitelmaan. 

2. Asennus

Paneelit on helppo ja nopea asentaa. Selkeät asennusohjeet ja patentoitu pintakannakointi mahdollistavat paneelin nopean rakennusaikaisen kiinnityksen ja irrotuksen esimerkiksi kattopintojen maalauksen ajaksi. Paneelit on yksittäin koodattu, ja ne voidaan pakata ja toimittaa tilakohtaisesti asennuksen helpottamiseksi.

3. Käyttö

Haluttu huonelämpötila, pölyttömyys ja vedottomuus tarkoittavat S1-luokan sisäilmaolosuhteita. Järjestelmä on huoleton käyttää. Paneelijärjestelmän tehokkaalla energiankäytöllä säästät myös ympäristöä.

MOW Supernova alakatto

Alakatot voidaan NYT suunnitella arkkitehtuurin ehdoilla

ItuGraf-alakattomallit integroituvat teknisesti ja esteettisesti arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan valitsemiin kattoprofiileihin. Käyttämällä ItuCalc-suunnitteluohjelmaa alakattomallien valinnassa, varmistetaan, että toteutus on suunnitelmien mukainen. ItuCalc-ohjelmalla laitemitoitukset helposti ja nopeasti.

Lämmitys- ja jäähdytyspaneeli talotekniikan asentamisalustana

Kotimainen ja energiatehokas ItuGraf-kattopaneeli voi toimia koko talotekniikan asennusalustana. Paneeli voidaan varustaa jo tehtaalla huoneeseen suunnitelluilla talotekniikan päätelaitteilla ja valvonta-antureilla, jolloin työmaaolosuhteisiin jää vain niiden kytkeminen ja toiminnan tarkastus.

 • Valaistus

  ItuGraf-paneeliin integroiduilla LED-valaisimilla voidaan suunnitella ja tuottaa parhaimman mahdollisen valaistuksen huonetilaan antava valojakauma. 

 • Anturoinnit - huoneilman puhtaus, läsnäolo- ja liiketunnistimet

  Nykyaikainen toimisto-tai neuvottelutila varustetaan tehokkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta lisäävillä antureilla. Valvonta ja mittalaitteet takaavat, että huoneilma säilyy optimaalisena huoneen eri käyttötilanteissa, jolloin mukavuudesta tinkimättä säästetään energiaa ja huonetilat ovat aina maksimaalisessa käytössä.

 • Ilmanvaihto - päätelaitteet

  Huoneilmanvaihto on tärkeä osa terveellistä työympäristöä ja viihtyvyyttä. IV-päätelaitteen integrointi ItuGraf-paneeliin takaa sen optimaalisen sijoituksen ilmanjaon kannalta.

 • Palo- ja savuilmaisimet (turvallisuus)

  ItuGraf-paneeli soveltuu erinomaisesti asennusalustaksi myös paloturvatuotteille kuten sprinkler-suuttimille ja savunilmaisimille.

Esitteet, asennus- ja käyttöohjeet

Materiaalipankista löydät koottuna ladattavat esitteet, ohjeet ja muut dokumentit.

Autamme kohteeseesi parhaiten soveltuvan ratkaisun valitsemisessa

Lisätietoa ItuGrafin yhteensopivuuksista, alakattomalleista ja taloteknisistä sovellutuksista saat ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä