ItuString-kattosäteilijä

Vesikiertoinen ItuString-kattosäteilijä soveltuu kaikkiin 3-30 metriä korkeisiin tiloihin kuten tehtaisiin, varastohalleihin, kauppakeskuksiin ja urheiluhalleihin. Kattosäteilijä sopii erinomaisesti käytettäväksi myös kosteissa tiloissa ja jäähdytyskäytössä.
Itula ItuString

Energiansäästö jopa 40 prosenttia

ItuString-kattosäteilijä on taloudellinen valinta sekä investointi- että käyttökustannuksiltaan. Säteilymenetelmää hyödyntävä järjestelmä lämmittää ilman sijasta ympäröiviä pintoja mahdollistaen alhaisemman lämpötilan oleskelumukavuuden kärsimättä. Suurissa halleissa ja teollisuuden tuotantotiloissa ItuString-kattosäteilyjärjestelmällä voidaan saavuttaa jopa 40 % energiansäästö verrattuna perinteisiin järjestelmiin.  100 %:sesti kierrätettävistä materiaaleista kotimaassa valmistetulla ItuStringillä on M1-paloluokitus, CE-merkintä ja ne on testattu akkreditoidussa testauslaboratoriossa  standardin EN14037 mukaisesti. 

Messukeskus ItuString

ItuString-kattosäteilijän etuja

 • Huippuluokan sisäilmaolosuhteet: tasainen lämpötila, pölytön, vedoton ja äänetön järjestelmä
 • Energiansäästö
 • Edulliset elinkaarikustannukset; kuluttaa vähän sähköä, on pitkäikäinen ja huoltovapaa
 • Muuntojoustavuus: kevytrakenteinen ja jälkeenpäin muokattavissa (vrt. lattialämmitys)
 • Helppo asennettavuus
 • Sama järjestelmä mahdollistaa myös viilennyksen
 • Kotimaassa valmistettu

  ItuStringin ominaisuuksia

 • Huoltovapaa ja hygieeninen

  ItuString-kattosäteilijä vastaa korkeisiin hygieniavaatimuksiin ja säästää puhtaanapitokuluissa, sillä järjestelmä ei kuljeta pölyä ilmassa eikä paneelijärjestelmässä ole ylimääräisiä pölyä kerääviä pintoja. ItuString-kattosäteilijä ei vaadi huoltotoimenpiteitä. Täysin sinkitty rakenne ja tehdasmaalattu pinta tekevät kattosäteilijästä korroosiota kestävän ja erittäin pitkäikäisen.

 • Asennukset vaivattomasti kaikkiin kohteisiin

  ItuString-kattosäteilijän modulaarinen rakenne mahdollistaa asennukset kaikkiin kohteisiin ja keveys tekee asentamisesta helppoa. Yksi henkilö riittää asentamaan koko järjestelmän. Yhdistämällä kattosäteilijöitä puristusliitoksilla voidaan tehdä yli 50 metriä pitkiä paneelinauhoja.

  Säteilymenetelmällä on mahdollista toteuttaa energiatehokkaasti myös rajatun kohteen lämmitys ilman sitä ympäröivän ilman lämmittämistä. Avoimissa kylmätiloissa tai muissa kohteissa, joissa koko tilan lämmittäminen ei ole tarpeenmukaista, voidaan säteilijöillä hallita tietyn kohteen lämpötilaa tehokkaasti. Samalla periaatteella voidaan toteuttaa myös jäähdytys.

Esitteet, asennus- ja käyttöohjeet

Materiaalipankista löydät koottuna ladattavat esitteet, ohjeet ja muut dokumentit.

Selvitä hallikiinteistösi energiansäästöpotentiaali

Tilaa yksilöllinen laskelma hallikiinteistösi energiansäästömahdollisuuksista täyttämällä oheinen lomake. Saat asiantuntijoiltamme lämmitysmuodon vertailulaskelman sekä ehdotuksemme lämmitysjärjestelmän päivittämisestä. Selvitys on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Yhteystiedot

Rakennuksen tiedot

m