Ratkaisut

Tarjoamme jokaiseen kohteeseen yksilöllisesti räätälöidyn lämmitys- ja jäähdytysratkaisun, jonka avulla varmistamme, että järjestelmä vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita ja soveltuu kohteeseen.
Itula ratkaisut

Laadukkaat lämpöolosuhteet ja energiatehokkaat ratkaisut

MITEN Säteilylämmitys ja -jäähdytys toimii?

Lämmitettäessä säteilypaneeli luovuttaa paneeliin johdetun veden lämmön säteilemällä huonetilaan. Lämpösäteily muuttuu lämmöksi kohdatessaan kiinteän esteen, seinän, lattian tai ihmisen. Säteilylämmitys luovuttaa lämmön pinnoille lämmittämättä ilmaa. Energiaa vastaanottava ihminen kokee tämän lämmöntunteena, jota voi verrata auringon lämmittävään vaikutukseen kylmässä ulkoilmassa.

Jäähdytettäessä paneelin läpi virtaa kylmä vesi. Huonetilassa olevat ihmiset ja esineet säteilevät lämpöä ja lämmittävät ilmaa. Lämmennyt ilma nousee ylös ja luovuttaa lämpönsä viilennettyihin paneeleihin. Jäähtynyt ilma virtaa vedottomasti takaisin oleskeluvyöhykkeelle.

ItuGraf

toimisto- ja liiketiloihin sekä asuinrakentamiseen

Markkinoiden tehokkain lämmitys- ja jäähdytyspaneelijärjestelmä takaa huippuluokan sisäolosuhteet ilman pölyä, vetoa tai ääntä.

ItuString+

SUURTILOIHIN JA TEOLLISUUSHALLEIHIN

Kotimainen kattosäteilyjärjestelmä mahdollistaa jopa 40 % energiansäästön verrattuna perinteisiin järjestelmiin.

 

Itula ituFloor

ItuFloor

Kaikkiin  lattiarakenteisiin ja kaikille lämmitysmuodoille

Laadukkaista komponenteista koostuva lattialämmitysjärjestelmä suunnitellaan aina tarkasti kohteen vaatimusten mukaisesti.

ItuCalc

MITOITUSOHJELMA SUUNNITTELUUN

Helppokäyttöisellä ItuCalc-ohjelmalla kattosäteilijäprojektien laitemitoitukset onnistuvat nopeasti ja luotettavasti.

Suunnittelupalvelu

APUNASI PROJEKTIN KAIKISSA VAIHESSA

Tarjoamme asiantuntijuuttamme suunnitteluun, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien mallinnukseen, talotekniseen suunnitteluun ja logistiikan hallintaan sekä tarvittaessa järjestelmän asentamiseen ja testaamiseen.

Kerro mitä tarvitset, niin me kerromme miten sen toteutat

Asiantuntijoiltamme saat apua juuri sinun kohteeseesi parhaiten soveltuvan ratkaisun suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi. Täytä oheinen lomake ja lähetä se meille, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä

Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 20 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf.