As Oy Jyväskylän Sompa

Julkisivu As Oy Jyväskylän Sompa

Kokonaispaketti helposti yhdeltä urakoitsijalta

Kauniille paikalle Jyväskylän Haukkalaan rakentuu parhaillaan nelikerroksinen kerrostalo. Rakennusliike Laptin rakentaman talon kaikissa asunnoissa on Itulan toteuttama vesikiertoinen lattialämmitys. Laptin ja Itulan välinen yhteistyö on ollut rakentamisen aikana hyvin mutkatonta. 

As Oy Jyväskylän Sompa, Niko Rasi
Laptin Niko Rasi As Oy Jyväskylän Sompan työmaalla huhtikuussa 2020.

 

– Tämä on sijaintina oikein hyvä. Ylimpien kerrosten asuntojen parvekkeilta on järvinäköalat. Nämä asunnot ovat myös ehkä hieman keskimääräistä isompia, kertoo Laptin vastaava työnjohtaja Niko Rasi

Itula pystyi tarjoamaan kaiken tarvittavan

Itulan toteuttamaan kokonaisuuteen kuuluu koko paketti: lattialämmityksen eristys, putkitus ja kipsivalut. Sopivaa urakoitsijaa valitessa Laptille oli tärkeää se, että yksi kumppani pystyisi tarjoamaan kaiken tarvittavan.

As Oy Jyväskylän Sompa, lattialämmitysputkisto

– Varsinkin tällaiset lämpölattiat pyrimme kilpailuttamaan niin, että urakoitsijoita olisi vain yksi ja saisimme tältä kokonaispaketin. Itula on vastannut tässä toiveisiimme hyvin, Rasi toteaa. 

– Kaikki työt ovat menneet niin kuin on sovittu. Minun ei ole tarvinnut puuttua asioihin, vaan ne ovat menneet omalla painollaan. Siihen tässä parhaimmillaan pyritään, Rasi kuvailee. 

As Oy Jyväskylän Sompa, lattian valu
Sovituista asioista pidetään kiinni

Yhteydenpito Laptin ja Itulan välillä on ollut mutkatonta. Itulan oma työnjohtaja on ollut itse aktiivisesti yhteydessä Rasiin ja kaikki asiat on voitu hoitaa joko puhelimitse keskustellen tai tarvittaessa työmaalla käyden.

As Oy Jyväskylän Sompa, työmaalla
Työmaakäynnillä kuvatut Itulan lattialämmityksen tuotepäällikkö Aki Haho ja Rakennusliike Laptin vastaava työnjohtaja Niko Rasi ovat molemmin puolin tyytyväisiä projektin sujuvaan etenemiseen.

 

– Itula on ollut yhteistyökykyinen ja hoitanut ne asiat, jotka heille kuuluvat. Meidän näkökulmastamme he ovat olleet jopa hieman sellainen huomaamaton urakoitsija. Se on meille aina hyvä asia, Rasi kiittelee.

As Oy Jyväskylän Sompa, valettu lattia

Asunto Oy Jyväskylän Sompa pähkinänkuoressa
 • Rakennusliike Laptin kohde
 • Sijaitsee Jyväskylän Haukkalassa
 • 4-kerroksinen kerrostalo, jonka kaikissa kaikissa asunnoissa (23 asuntoa) on Itulan toimittama vesikiertoinen ItuFloor-lattialämmitys
 • Itula Oy toimitti ItuFloor-lämpölattiakokonaisuuden, joka sisältää askeläänieristyksen, lattialämmitysjärjestelmän ja kipsivalun
 • Asuntojen koko 1 h+kt 25,5 m² — 4h+kt+s 108,0 m² välillä
 • Arvioitu valmistuminen syksyllä 2020
 • Lisätiedot kohteesta: www.lapti.fi/asuntoyhtio/asunto-oy-jyvaskylan-sompa

 

(Kohteen julkisivukuva www.lapti.fi, muut kuvat Itulan.)