Lastensuojelun ja perhekuntoutuksen toimitilat Porissa

Projektin kuvaus: Lastensuojelun ja perhekuntoutuksen toimitilat Porissa

Porin Isosantaan Isosannan puistokadulle valmistuu loppuvuonna 2020 sekä lastensuojelun että perhekuntoutuksen toimitilat. Kodinomaisessa lastensuojeluun tarkoitetussa rakennuksessa tulee asumaan kaksi seitsemän lapsen ryhmää. Samalla tontilla sijaitsevassa perhekuntoutuksen rakennuksessa on tilaa yhteensä neljälle perheelle. Lisäksi lastensuojelun yksikön yhteydessä toimii sosiaalipäivystyksen vastaanottoperhetoimintaa, joka mahdollistaa vastaanottoperhettä odottavien lasten majoittumisen muutaman tunnin ajaksi.

Kohteen on toteuttanut Rakennusurakointi S. Tikakoski Oy Avaimet käteen -vuokramallilla ja Porin kaupunki vuokraa tilat 20 vuodeksi. Puuverhoilluissa rakennuksissa on tilaa kaikkiaan 1.182 m².

Itula on toimittanut kohteeseen ItuFloor-lattialämmitysjärjestelmän. Rakennusurakointi S. Tikakoski Oy:llä on rakenteilla useita hoivakoti- ja lastensuojeluyksiköitä, joihin tulee myös ItuFloor-lattialämmitys, kuten lastensuojeluyksikkö Janakkalaan ja  hoivakodit sekä Poriin että Saloon. 

ItuFloor-konsepti vastasi parhaiten rakennuttajan ja tilaajan vaatimuksiin. Järjestelmä tilattiin kohteeseen asennettuna, joten prosessi oli tilaajalle hyvin vaivaton. Itulan asennusryhmä asentaa järjestelmän käyttövalmiiksi saakka ja Itulan oma asennustyönjohto pitää huolen, että järjestelmä on laadukkaasti asennettu ja toteutettu.

ItuFloor-lattialämmitys suunnitellaan aina kohteen vaatimusten mukaisesti todellisiin lämpöhäviöihin perustuen spiraaliputkituksena. Näin saadaan mahdollisimman tasainen lämmönjakautuminen lattiaan. Järjestelmä koostuu laadukkaista komponenteista kuten RST-jakotukista, jossa on integroidut virtausmittarit jokaisessa piirissä, ja happidiffuusiosuojatusta 5-kerros PEX-muoviputkesta.

Onko sinulla suunnitteilla kohde, jossa ItuFloor voisi toimia lämmitys- ja viilennysjärjestelmänä?
Kysy lisää meiltä!

Kaikkiin lattiarakenteisiin ja kaikille lämmitysmuodoille sopiva ItuFloor-lattialämmitys- ja viilennysjärjestelmä on laadukas, huoleton ja energiatehokas lämmitysratkaisu pitkäikäiseen lattialämmitykseen, joka lisää asumismukavuutta ja tarjoaa tasaisen lämmön jakautumisen koko tilaan. 

Esittelemme mielellämme suunnitelmamme juuri sinun kohteeseesi parhaiten soveltuvasta lämmitys- ja jäähdytysratkaisusta.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse 020 743 5500 tai sähköpostitse myynti [at] itula.fi.