Rantatien Loikka

ItuGraf-paneelit Rantatien loikan toimistossa

Projektin kuvaus: Rantatien Loikka, Helsinki

Rantatie Business Parkin kolmas osa, Rantatien Loikka, valmistui vuoden 2019 aikana keskeiselle paikalle Helsingin Kalasatamaan. Seitsemänkerroksisen talon kuusi kerrosta ovat toimistotilaa ja seitsemännessä kerroksessa sijaitsevat kokoustilat ja kattoterassi. Moderni toimistotalo lämpenee ja jäähtyy kotimaisilla ItuGraf - lämmitys- ja jäähdytyspaneeleilla. Rakennus on liitetty kaukolämpö- ja kaukokylmäverkostoon, ja sen katolla on noin 140 aurinkopaneelia, joiden tavoitteena on, että kesäiltaisin ja viikonloppuisin paneelit tuottaisivat Loikan ja Kasvun tarvitseman kiinteistösähkön. Kiinteistölle on haettu Leed Gold -ympäristösertifikaattia. 

Lindstöm Invest Oy on valinnut Itulan paneelituotteet kaikkiin uudis- ja saneerauskohteisiinsa. Loistava palaute toimistotilojen vuokra-asiakkailta ja vuosien käyttökokemusten jälkeen todennetut energiansäästöt vahvistavat valitun strategian onnistumisen. Itulan säteilypaneelilämmitys ja -jäähdytys on ollut vähän huoltoa vaativa varmatoiminen ratkaisu, joka tarjoaa myös sisustuksen suunnitteluun uutta vapautta sekä mahdollistaa tehokkaan tilankäytön.

Rantien loikka neukkari
 

Kokoustiloissakin ItuGraf -paneelit huolehtivat optimaalisesta lämpötilanhallinnasta. Paneelien perforointi parantaa tilan akustiikkaa ja mahdollistaa C-ääniluokan. Kokous- ja toimitotilojen koko lattiapinta-ala on käytettävissä, kun lämmitys- ja jäähdytys hoidetaan ItuGraf-kattopaneeleilla. 

 

Kuva Rantatien Loikka -rakennuksen sisätiloista

 

Rantatien Loikka rakennusaikainen kuva