Teho Sport Areena

Teho Sport Areena
Projektin kuvaus: Teho Sport Areena, Seinäjoki

Uusi urheilu- ja elämyskeskus Teho Sport Areena avasi ovensa kesäkuussa 2020, kun entinen teollisuushalli saneerattiin moderniksi liikuntapaikaksi. Noin 3000 m2 halli kätkee sisäänsä 4 padel-kenttää, 6 sulkapallokenttää, tilat bingis- ja biljardipöydille, kahvion ja kokoustiloja. Hallin lämmityksestä vastaa kotimainen ItuString+ -kattosäteilyjärjestelmä, jonka avulla kiinteistön lämmityskustannukset pysyvät minimissä. Hallin lämmitysmuotona on maalämpö.

Teho Sport Areena 2
ItuString+ ylläpitää tehokkaasti miellyttävät sisäolosuhteet tehden liikunnan harrastamisesta entistä mukavampaa.
 

Vesikiertoinen ItuString+ -kattosäteilyjärjestelmä on parhaimmillaan suurissa halli- ja varastorakennuksissa, joissa säteilymenetelmällä voidaan saavuttaa jopa 40 % energiansäästö verrattuna perinteisesti käytettyihin puhallinkonvektori- tai patterijärjestelmiin. Kattoon asennettavat säteilypaneelit lämmittävät tilan pintoja, eivät ilmaa. Tilassa oleville ihmisille lämpösäteily tuntuu miellyttävältä iholla, vaikka todellisuudessa ilman lämpötila on alhaisempi. Tämä mahdollistaa sen, että tilojen alhaisemmalla lämpötilalla saadaan aikaiseksi optimaaliset sisäolosuhteet ja samalla säästetään energiaa.

Teho Sport Areena 3
Kattosäteilyjärjestelmän toiminta on tilan käyttäjälle lähes huomaamatonta, sillä vetoa, pölyä tai ääntä ei synny.
 

ItuString+ soveltuu erinomaisesti urheiluhalleihin, joiden tavoitteena on tarjota käyttäjilleen ensiluokkaiset olosuhteet liikunnan harrastamiseen. Ilman puhaltimia toimiva järjestelmä ei aiheuta ilmaliikettä, joka kuljettaa pölyä ja epäpuhtauksia mukanaan ja siten lisää puhtaanapitokustannuksia. Myöskään vetoa tai ääntä ei synny. ItuString+ reagoi välittömästi lämmityksen tarpeeseen, ja lämpö jakautuu tasaisesti koko tilaan.

Teho Sport Areena 4
Tilan käyttötarkoituksen muuttuessa kattosäteilyjärjestelmä on helposti muokattavissa myös jälkikäteen.
 

ItuString+ -kattosäteilijän modulaarinen rakenne mahdollistaa asennukset kaikkiin kohteisiin. Yhdistämällä kattosäteilijöitä puristusliitoksilla voidaan tehdä yli 50 metriä pitkiä paneelinauhoja. Kattosäteilijöiden keveys ja laadukkaat kiinnitystarvikkeet tekevät järjestelmän asentamisesta helppoa.

Olipa kohde minkälainen tahansa Itulalta asiakas saa yksityiskohtaiset suunnitelmat ja ohjeet, joilla varmistetaan, että järjestelmä on räätälöity vastaamaan kohteen tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla ja sen käyttöönotto sujuu vaivattomasti.