En animering om byggteknisk integration av ItuGraf-paneler har nu släppts!

Vår nyligen släppta animation berättar om de nya unika integrationsmöjligheterna för ItuGraf värme- och kylpanel. Den finska ItuGraf-panelen fungerar nu också som en installationsplattform för byggteknik, som kan utrustas med byggteknikterminaler och övervakningssensorer som är konstruerade för rummet redan på fabriken. Detta lämnar platsförhållandena med endast deras anslutning och inspektion av driften.

ItuGraf-panelen kan integreras med till exempel lämpliga LED-lampor, ventilationsanslutningar, brand- och rökdetektorer, eluttag och datalådor samt olika sensorer. Alternativen är varierade. Panelen kan också utrustas med en inspektionslucka, bakom vilken styr- och avstängningsventiler och ställdon är förinstallerade på fabriken. Tack vare inspektionsluckan är det enkelt att utföra alla justerings- och underhållsarbeten.
 

 

Med de nya integrationsmöjligheterna kan olika byggtekniska terminaler installeras på rätt plats när panelen inte är ett hinder. Till exempel behöver konstruktören inte längre välja om armaturer eller en panel ska placeras över skrivbordet när alternativet är att placera en panel med LED-armaturer. Integrationer förbättrar kostnadseffektiviteten med konstruktion genom att minska installationsarbetet på plats, minska fel och påskynda platsprocessen.

Integrationerna som visas i animationen är exempel på olika implementeringsalternativ. Du kan fråga mer om kompatibilitet från våra experter.

Panelen som visas i animationen är ItuGraf Model Ds / X, som är lämplig för användning med Ds-kantmodellen i Ecophons Focus and Master-undertakssystem och Rockfon X-kantmodellen.

Du kan läsa mer om ItuGraf-systemet i våra broschyrer

Vill du höra mer?

Vi berättar gärna mer om hur ItuGraf löser uppvärmnings- och kylbehovet i lokalerna och vi presenterar de projekt vi har genomfört.

Du kan kontakta oss på +358 20 743 5500 eller e-post sales [at] itula.com. Vi svarar också gärna på frågor i chatten.