En helt ny ItuString+

Itula lanserade ItuString+, en helt ny modell av taksystemet för strålningsvärme

ItuString+ är resultatet av ett omfattande produktutvecklingsprojekt. Denna modell är stadigare än sin föregångare och ytterst lätt att hantera. Den starka förstyvningsribban hindrar takpanelen från att böjas vid hantering och säkerställer att panelen bevarar formen under monteringen. På så sätt kan den effekt som uppmätts i laboratoriet även uppnås i praktiken. Tack vare den nya fästningstekniken med nitar har produkten lägre struktur än tidigare. Risken för skador under hanteringen är dessutom minimal i och med att skruvarna som hade vassa kanter har ersatts med nitar med runda kanter. Den nya fästningstekniken har också gjort det möjligt att utveckla produktionsprocessen så att det uppstår ytterst lite damm och smuts som fastnar i produkten.

Som standardisolering i panelen ItuString+ används mineralull överdragen med filt av hög kvalitet. Kunden kan byta ut isoleringen mot en mer hygienisk, dammfri polyesterfiberisolering om byggnaden kräver detta.

Den effektiverade produktionsprocessen garanterar ett konkurrenskraftigt pris

Taksystemet för strålningsvärme ItuString+ tillverkas i Ruokolax. Tack vare den snabba och smidiga produktionsprocessen får kunden alltid ett konkurrenskraftigt pris och produkterna kan levereras till byggplatsen mycket snabbt.

Hustekniska anordningar kan integreras i det avancerade taksystemet för strålningsvärme

Det viktigaste för oss när vi planerar projekt är att kunderna alltid får en lösning som överensstämmer med deras förväntningar och som lämpar sig bäst för behoven i lokalen.  Därför kan ItuString+-taksystemet för strålningsvärme anpassas till kundens önskemål på många olika sätt.

I takpanelen kan till exempel belysning, brandskyddsprodukter och olika slags övervakningssensorer integreras. När andra takmonterade tekniska terminaler och sensorer installeras i takpanelen minskar kostnaderna för upphängning och anordningarna kan placeras på exakt rätt plats.  Med tanke på idrottslokaler finns det ett bollskydd för taksystemet som gör att till exempel bollar inte hamnar ovanpå takpanelen och som dessutom skyddar takpanelen mot stötar.

Riskfri planering med ItuCalc

Beräkningsverktyget ItuCalc gör planeringen enkel och riskfri. Med hjälp av det uppdaterade verktyget bestämmer planeraren takpanelernas anslutningar och mått så att panelen fungerar i det turbulenta flödesområdet under drift och ger maximal effekt. De planerade takpanelerna och de lämpliga ventilerna, ställdonen och pumpgrupperna kan sparas i de egna projekten. Därifrån kan planeraren ladda ner planeringsmaterialet för sitt projekt.

Som registrerad ItuCalc-användare kan du utnyttja verktyget kostnadsfritt i alla dina projekt och du har alltid tillgång till de senaste egenskaperna i verktyget.

Läs mer och registrera dig för att använda programmet!