Framgången med ItuString+ -systemet växer som ett värmesystem för idrottsarenor

Teho Sport Areena 2

Det finska takstrålningssystemet ItuString+ har bevisat sin funktion som ett värmesystem för olika idrottsanläggningar. Det avancerade lågenergisystemet ger förstklassiga träningsförhållanden och hjälper samtidigt till att avsevärt minska energiförbrukningen för fastigheter.

ItuString+ är särskilt lämpligt för höga utrymmen och är en utmärkt lösning för idrottscenter som syftar till att uppmuntra människor att sporta genom möjliggöra lämpliga förhållanden. Det som är viktigt för inomhusförhållandena är att den uppvärmning som genomförs med takstrålningssystemet inte påverkar luftrörelsen, så att inget drag bildas i rummet och inget damm och andra föroreningar sprids med luften. Detta gör det också lättare att städa lokalerna. Oventrops Cocon QTZ -reglerventiler används för att justera takets strålningspaneler, vilket innebär att systemet fungerar jämnt i alla värmesituationer. Takstrålare reagerar på några minuter på förändrade interna eller externa värmebelastningar (t.ex. solsken).

Kostia Areena ItuString takstrålningssystem
Kostia Arena idrottscenter i Pälkäne har utmärkta faciliteter, särskilt för bollsport.
 

Den robusta ItuString+ takpanelen har inget emot att bollarna flygar. Vid behov kan takpanelen utrustas med ett bollskydd som gör att de flygande bollarna kan rulla tillbaka till sin ägare från ovanpå panelen.

Den modulära designen på ItuString+ panelen möjliggör installation på alla platser. Takradiatorernas lätthet och högkvalitativa monteringstillbehör gör systemet enkelt att installera. När användningen av utrymmet ändras kan takstrålningssystemet enkelt ändras efteråt.

Kolla in de projekt vi har genomfört

Läs mer om användningen av ett takstrålningssystem som värmesystem för idrottsanläggningar genom att kolla in våra senaste referenssidor, Teho Sport Areena och Kostia Areena.