ItuCalc 1000 käyttäjän raja rikki!

ItuCalc käyttäjäksi kannattaa todellakin rekisteröityä! ItuCalc valintaohjelmalla LVI-suunnittelija mitoittaa nopeasti Itulan kattosäteilijöiden lämmityksen ja/tai -jäähdytyksen paneelimäärät ja koot tehotarpeiden mukaan. Budjettihinnoittelun pohjaksi on mahdollista minuutissa laskea tarvittava ItuGraf tai ItuString+ kattosäteilijöiden paneelimäärä antamalla rakennukseen tai yksittäiseen tilaan tarvittava kokonaisteho, haluttu huonelämpötila ja verkostolämpötilat. Paneelien massalaskennan saa sekä lämmitykselle että jäähdytykselle. Yksittäisen huoneen tai tilan ItuGraf tai ItuString+ paneelimitoituksen voi tallentaa Omat projektit alle ja tulostaa teknisten tietojen kokonaisuuden työn valmistuttua PDF:ksi.

ItuGraf kattosäteilypaneelien leveydet ovat 595 mm, 895 mm tai 1190 mm, joille kaikille löytyy mitoitukset valintaohjelmassa. 595 mm leveitä ItuGraf kattosäteilijöitä voi myös kytkeä kaksi sarjaan painehäviön ja tehon optimoimiseksi. Valintaohjelma varoittaa myös liian pienistä virtausnopeuksista - ja sen takia optimaalisen turbulenttisuuden menettämisestä – samoin kuin liian korkeista painehäviöistä. ItuCalc mahdollistaa tulostaa ItuGraf paneelista tai kahden ItuGraf paneelin yhdistelmästä sarjaan/rinnan kytkettynä myös DXF-tiedoston, jonka voi siirtää CAD-suunnitteluun. ItuCalc työkaluista löytyy ItuGraf paneeleille mahdollisuus erilaisten asennustapojen vertailuun vapaasti ripustettu / alakatot / pinta-asennus.

Itula järjestää pyynnöstä suunnittelijalle tai suunnittelijaryhmälle myös etäkoulutusta ItuCalc:n käyttöön. ItuCalc valintaohjelman tunnukset sekä etäkoulutus ovat maksuttomia suunnittelijoille.

Meillä on jo yli 1000 ItuCalc valintaohjelman käyttäjää. Tehosta sinäkin omaa työstäsi ja liity joukkoon!

Rekisteröidy tästä