Yritys

Tarjoamme vahvaa asiantuntijuutta ja osaamista lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien suunnitteluun sekä energiatehokkaat ja varmasti kohteeseen soveltuvat tuoteratkaisut.

Ihanteellisia lämpöolosuhteita yli 30 vuoden kokemuksella

Itula Oy on vuonna 1990 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa lämmöntuotantolaitteiston jälkeen kaiken tarvittavan vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin.  Kattavasta tuotevalikoimastamme löydät kattosäteilypaneelit, lattialämmitystuotteet, venttiilit ja säätölaitteet.

Tarjoamme Suomen parhaan osaamisen ja energiatehokkaat ratkaisut sekä asumisen että liiketoiminnan lämpöolosuhteisiin. Kaiken tekemisemme lähtökohtana ovat laadukkaat tuotteet ja ratkaisut sekä vahva asiantuntijuus ja edelläkävijyys, halu tehdä paremmin. Alan edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti yhä energiatehokkaampia ratkaisuja omassa laboratoriossamme. Valmistamme tehtaallamme energiaa ja ympäristöä säästäviä kattosäteilyjärjestelmiä ainoana Suomessa.

Kantaviin toimintaperiaatteisiimme kuuluu lupauksemme siitä, että toimimme asiantuntijana aidosti lähellä asiakastamme. Olemme useimmissa kohteissamme mukana projektin kaikissa vaiheissa aina hankesuunnittelusta alkaen. Tämä tarkoittaa sekä ensiluokkaisia ja varmasti kohteeseen soveltuvia tuote- ja järjestelmäratkaisuja että nopeaa reagointia, joustavuutta, toimitusvarmuutta ja teknistä tukea koko projektin ajan.

Kuulumme maakunnalliseen energia- ja ympäristöalan Greenreality Network -yritysverkostoon.

Autamme sinua projektissasi

Suunnitellaan yhdessä kohteeseesi huippuluokan lämpöolosuhteet. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä

Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 20 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf.