Valtra Inc. logistiikkakeskus 10 000 m2 Suolahti

Valtra Inc. on osa AGCO Corporationia, joka on suurimpia traktoreiden valmistajia maailmassa. Itula Oy toimitti Valtran Suolahden uuteen logistiikkakeskukseen ItuString+ vesikiertoiset kattolämmityspaneelit. ESP Suomi Oy asensi paneelit ja viritti järjestelmän käyttökuntoon vuonna 2020. 

Tehdaspäällikkö Kullervo Mansikkala Valtra:lta kertoo, että järjestelmän energiankulutus oli ensimmäisenä vuonna noin 30 % ennakoitua pienempi. Säteilypaneelijärjestelmä on ollut alusta asti toimintavarma. Huoltotarvetta ei ole ilmaantunut. Hallin pystysuuntainen lämpötila on myös lähes sama lattialta ylimpiin varastohyllyihin asti.

Logistiikkakeskuksessa tehdään jatkuvaa keräilyä ja täydennystä keskukseen välittömästi liittyvään traktorituotantohalliin. Myös siirtymäalue on varustettu ItuString+ paneeleilla.

Hallin lämpötila on pysynyt tasaisena. Pölyttömyys on myös merkittävä etu, koska ilmaa ei tarvitse puhaltaa lämmityksen takia kuten kiertoilmapuhaltimilla lämmitettäessä.

Hallin sprinklaus on pystytty toteuttamaan normaalisti paneelilinjojen sitä häiritsemättä.

Kullervo Mansikkala harkitsee Itulan paneelijärjestelmien käyttöä myös jatkossa toteutettavissa Valtran kiinteistöinvestoinneissa.

Katso video VALTRAN Logistiikkakeskuksesta:

https://www.youtube.com/watch?v=B_TplxszO4U

Valtran traktoreita viedään ympäri maailmaa.

Valtran Kullervo Mansikkala on tyytyväinen Itulan energiaa säästävään ItuString+ kattosäteilylämmitykseen logistiikkakeskuksessa.

Hallin pölyttömyys on etu niin päivittäistä keräilyä tekevälle henkilöstölle kuin tuotteiden laadulle.

ItuString+ paneelijärjestelmä soveltuu hyvin yhteen myös sprinklauksen kanssa

Tuotantohallin ja logistiikkakeskuksen yhdyskäytävä lämpenee myös ItuString+ paneeleilla.