KPY Novapolis Viestikatu 7 toimistotornitalo Kuopio

KPY Novapolis kehittää Kuopion tiedepuiston Savilahden aluetta asiakastarpeiden mukaisilla kiinteistöratkaisuilla. KPY Novapolis on yrityspalveluorganisaatio, joka tarjoaa toimitila- ja asiantuntijapalveluja teknologiayrityksille. Teknologiakeskuksessa toimi yli 200 yritystä ja yhteisöä, joissa on yhteensä noin 15 000 avaimenhaltijaa.
 

KPY:n varatoimitusjohtaja Silja Huhtiniemi kertoo, että yhtiö on panostanut erityisesti  CoWork-ympäristöjen kehittämiseen. Tämä lisää joustavuutta entisestään ja mahdollistaa modernin hybridityön. Lisäksi toimitilojen ympärillä on yhteisö, joka pitää yllä työelämän eloisaa sykettä.
 

Viestikadulle valmistui nykyaikainen ”NovaOffice” yhteisö, jonka keskiössä on viihtyisä yhteiskäyttöinen lounge-tila. NovaOffice tarjoaa räätälöityjä tilaratkaisuja 10 neliöstä 300 neliöön asti. Muuntojoustavat ja räätälöitävät toimitilat kasvavat yrityksen mukana.
 

KPY:n operatiivinen johtaja Seppo Eronen on ollut erittäin tyytyväinen Itulan paneeliratkaisuun Viestikatu 7:n kohteessa. Olosuhdevalituksia ei ole kuulunut ja huoltotarve on ollut erittäin vähäistä, toteaa Eronen.
 

Novapolis Viestikatu 7:n LVIS:n suunnitteli Insinööritoimisto Granlund ja LVI-urakan toteutti Kuopion LVI-Talo Oy. Toimitusjohtaja Jarno Holopainen oli Itulan paneelitoimituksiin tyytyväinen. Koeasennuksella työmaalla tarkistettiin yhdessä toimittajan kanssa, että esimerkiksi valaisimien kannakointia ja sähköistystä varten Itulan tehtaalla tehdyt läpiviennit olivat oikein asemoidut.

KPY:n operatiivinen johtaja Seppo Eronen ja varatoimitusjohtaja Silja Huhtiniemi kertovat, että ItuGraf paneeleilla varustetuissa kokous- ja toimistotiloissa on tyytyväisiä asiakkaita. Vedosta ei ole valitettu koskaan ja lämpöolosuhteet ovat olleet hyvät, toteaa Eronen.

Novapoliksen avokonttorissa ItuGraf paneelit toimivat sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä. Lämpö-olosuhteet ovat olleet moitteettomat.

LED-valaisimet on kannakoitu sekä sähkösyöttö tuotu ItuGraf-paneeleihin tehdasesivalmistettujen läpivientien avulla. Tuloilma suunnataan paneelin pintaa pitkin. Toteutus takaa vedottomat olosuhteet niin lämmitys- kuin jäähdytyskaudellakin.

ItuGraf paneelin koeasennuksella varmistettiin, että LED-valaisimia varten valmistettavat reitykset ovat oikein. Samalla havainnoitiin korkeusasemointia, jonka seurauksena paneelit asennettiin lopulta 2400 mm korkeuteen lattiasta. Näin saatiin avokonttoreihin myös lisää tilantuntua.

Ilmakuva JTMedia, sisäkuvat Itula