Lösningar

Vi tillhandahåller en skräddarsydd värme- och kyllösning för alla lokaler för att säkerställa att systemet uppfyller kundens behov och är lämpligt för lokalen.
Itula ratkaisut

Alltid det bästa inomhusklimatet

HUR FUNGERAR UPPVÄRMNING OCH KYLNING GENOM STRÅLNING?

Värmepaneler värms upp med varmvatten. Panelerna avger energi ut i lokalen. Energin fördelas med lågintensiv infraröd strålning som värmer upp ytorna, inte luften. Värmen känns väldigt naturlig – den liknar lågintensivt solsken.

Vid kylning flödar kylt vatten genom panelerna. Människor och föremål värmer upp luften i rummet. Varm luft stiger mot taket och träffar kylpanelerna. Värmeenergin överförs till panelen. Kyld luft kommer att sjunka med lågt luftflöde.

ItuGraf

För bostadshus och kommersiella byggnader

Den mest effektiva värme- och kylpanelen på marknaden garanterar en behaglig, jämn temperatur i hela rummet utan drag, damm eller oljud.

ItuString+

För industri- och logistiklokaler

Taksystem för strålningsvärme kan spara upp till 40 % energi jämfört med vanliga system med fläktkonvektorer eller radiatorer.

 

ItuCalc

För planering av värme- och kylpaneler

ItuCalcs beräkningsverktyg gör att det går snabbt och enkelt att beräkna  värme- och kylkapacitet med ItuGraf och ItuString+.

Planeringsservice

Experttjänster i alla faser av projektet

Vi erbjuder alla kunder vår expertis avseende projektplanering, modellering av värme- och kylsystem, utformning av byggnadsteknik och logistikhantering, samt vid behov även systeminstallation och -testning.

Vi finns här för att hjälpa dig

Vi hjälper dig att välja ett värme- och kylsystem som på bästa sätt  passar just ditt projekts behov. Fyll i formuläret nedan så kontaktar en av våra experter  dig så snart som möjligt.

Ta kontakt

Som mest 5 filer.
Begränsning 20 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.