ItuGraf integreras i det undertak som arkitekten valt

Den inhemska värme- och kylpanelen ItuGraf kan på ett mångsidigt sätt tillgodose behoven i olika lokaler. Förutom att panelerna finns i olika storlekar, färger och med olika ytor samt integrerade i anordningar finns det också en undertaksmodell som nästan fullkomligt smälter in i det undertak arkitekten har ritat. Genom att välja undertaksmodellen ItuGraf planerar du lokalen på arkitekturens villkor och säkerställer att panelen passar ihop med det valda undertakssystemet.

ItuGraf-undertaksmodellerna integreras i T24-undertakssystemen från Ecophon och Rockfon. Av Ecophons modeller kan du välja A-, Dg-, Ds-, E- och Lp-kantmodellerna i produktgruppen Focus samt A-, Ds- och E-kantmodellerna i produktgruppen Master. Kantmodellerna A, E, M, X och Z i Rockfons undertakssystem passar ihop med ItuGraf. ItuGraf-undertakspanelerna kan integreras i en 600 mm bred undertaksruta.

ItuGraf Model A

A-modellen med synliga listar skapar ett massivt och stabilt intryck i lokalen. ItuGraf Model A passar ihop med kantmodell A i produktgrupperna Ecophon Focus och Master och med Rockfons A-modell. Till skillnad från de övriga kantmodellerna kan ItuGraf Model A även användas med listen T15.

ItuGraf Model E

E-modellen har en infälld synlig list som framhäver varje enskild skiva och skapar ett skuggfenomen i innertaket. Skivans synliga yta är 10 millimeter under listen. ItuGraf E passar ihop med kantmodellerna Ecophon Focus och Master E samt med Rockfons E-modell.

ItuGraf Model Dg / M

I modellen Dg/M är skivornas bärande kanter dolda, vilket skapar ett intryck av att skivorna inte hänger ihop. ItuGraf Model Dg/M kan användas med kantmodellen Dg i produktgruppen Ecophon Focus och med kantmodellen Rockfon M.

ItuGraf Model Lp

Det unika infällda listsystemet i modellen Lp framhäver den önskade riktningen i lokalen. De långa sidorna finns det en bred skåra mellan skivorna, medan fogarna mellan skivorna är mindre märkbara på de korta sidorna. ItuGraf Model Lp passar ihop med kantmodellen Ecophon Focus Lp.

ItuGraf Model Ds / X

Ds/X-modellens kanter är symmetriska och det finns en smal skåra mellan skivorna. Modellen lämpar sig för objekt som kräver montering av en nedsänkt dold list. ItuGraf Model Ds/X kan användas med kantmodellerna Ecophon Focus och Master Ds samt med Rockfons X-kantmodell

ItuGraf Model Z

Z-modellen som framhäver riktningen har en klart urskiljbar skåra som går i en riktning och en liten avfasning i fogens andra riktning. ItuGraf Model Z passar ihop med kantmodellen Ecophon Z.

Vi hjälper dig gärna att välja en lämplig undertaksmodell! Du når oss per e-post på adressen sales [at] itula.com eller per telefon på numret +358 20 743 5500.