ItuGraf Heating and Cooling Panel

ItuGraf on luotu toimisto- ja liiketilojen, asuinrakennusten ja julkisten tilojen tehokkaaseen lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Samalla päätelaitteella ratkaiset sekä lämmitys- että jäähdytystarpeet.

Edistyksellinen järjestelmä talotekniikan asennusalustana

Itulan tuotekehityksen tuloksena syntynyt kotimainen ItuGraf on markkinoiden tehokkain lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä, joka soveltuu erinomaisesti kaiken kokoisten kiinteistöjen lämmönhallintaan niin uudis- kuin korjausrakentamisessakin. ItuGraf-paneelit luovat tilaan tehokkaasti miellyttävän lämpötilan ilman pölyä, vetoa tai ääntä, ja siten parantavat merkittävästi sisäilmasto-olosuhteita. 100 %:sesti kierrätettävistä materiaaleista valmistetulla ItuGrafilla on M1-paloluokitus, CE-merkintä ja ne on testattu akkreditoidussa testauslaboratoriossa standardin EN14037 mukaisesti.​​​​​ ItuGraf-kattopaneeli  voi toimia koko talotekniikan asennusalustana. ItuGraf-alakattopaneelilla saat yhtenäisen ulkoasun ja värimaailman halutun alakattolevyn kanssa. 

ItuGraf benefits

 • Cost-effective investment and operation
 • Maintain a pleasant, steady temperature across the whole space without generating draft, dust or noise
 • Rapid heating and cooling
 • Ready-made ultra-low energy solution
 • Suitable to use with all energy sources
 • Meets strict hygiene requirements
 • Suitable for both new and renovation constructions - no need for condense water drainage
 • Maintenance-free and long lasting system
 • Integrates easily with suspended ceilings and other building structures
 • Designed and manufactured to the highest quality standards
 • 100% recyclable, M1 emission class building materials
   

1. Planning

Suunnittelu on nopeaa ja riskitöntä ItuCalc-mitoitusohjelmalla. Paneelien määrän, koon ja sijoituksen nopea optimointi säästää investointikustannuksissa tinkimättä esteettisyydestä.  Alakattomallit ovat valmiina ItuCalc-mitoitusohjelmassa, josta ne siirtyvät virheettömästi lopulliseen LVI-suunnitelmaan. 

2. Installation

Paneelit on helppo ja nopea asentaa. Selkeät asennusohjeet ja patentoitu pintakannakointi mahdollistavat paneelin nopean rakennusaikaisen kiinnityksen ja irrotuksen esimerkiksi kattopintojen maalauksen ajaksi. Paneelit on yksittäin koodattu, ja ne voidaan pakata ja toimittaa tilakohtaisesti asennuksen helpottamiseksi.

3. Operation

Haluttu huonelämpötila, pölyttömyys ja vedottomuus tarkoittavat S1-luokan sisäilmaolosuhteita. Järjestelmä on huoleton käyttää. Paneelijärjestelmän tehokkaalla energiankäytöllä säästät myös ympäristöä.

MOW Supernova alakatto

Finally the CEILING can be designed on terms of architecture

ItuGraf alakattomallit integroituvat teknisesti ja esteettisesti arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan valitsemiin kattoprofiileihin. Käyttämällä ItuCalc-suunnitteluohjelmaa alakattomallien valinnassa, varmistetaan, että toteutus on suunnitelmien mukainen. ItuCalc-ohjelmalla laitemitoitukset helposti ja nopeasti.

Lämmitys- ja jäähdytyspaneeli talotekniikan asentamisalustana

Kotimainen ja energiatehokas ItuGraf-kattopaneeli voi toimia koko talotekniikan asennusalustana. Paneeli voidaan varustaa jo tehtaalla huoneeseen suunnitelluilla talotekniikan päätelaitteilla ja valvonta-antureilla, jolloin työmaaolosuhteisiin jää vain niiden kytkeminen ja toiminnan tarkastus.

 • Valaistus

  ItuGraf-paneeliin integroiduilla LED-valaisimilla voidaan suunnitella ja tuottaa parhaimman mahdollisen valaistuksen huonetilaan antava valojakauma. 

 • Anturoinnit - huoneilman puhtaus, läsnäolo- ja liiketunnistimet

  Nykyaikainen toimisto-tai neuvottelutila varustetaan tehokkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta lisäävillä antureilla. Valvonta ja mittalaitteet takaavat, että huoneilma säilyy optimaalisena huoneen eri käyttötilanteissa, jolloin mukavuudesta tinkimättä säästetään energiaa ja huonetilat ovat aina maksimaalisessa käytössä.

 • Ilmanvaihto - päätelaitteet

  Huoneilmanvaihto on tärkeä osa terveellistä työympäristöä ja viihtyvyyttä. IV-päätelaitteen integrointi ItuGraf-paneeliin takaa sen optimaalisen sijoituksen ilmanjaon kannalta.

 • Palo- ja savuilmaisimet (turvallisuus)

  ItuGraf-paneeli soveltuu erinomaisesti asennusalustaksi myös paloturvatuotteille kuten sprinkler-suuttimet ja savunilmaisimet.

Brochures and instructions

From material bank you can find the most important ItuGraf materials, such as product brochures and different instructions.

Autamme kohteeseesi parhaiten soveltuvan ratkaisun valitsemisessa

Lisätietoa ItuGrafin yhteensopivuuksista, alakattomalleista ja taloteknisistä sovellutuksista saat ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä