ItuCalc:in uusi versio on nyt saatavilla!

Maanantaina 7.10.2019 julkaistiin uusi V2-kehitysversio ItuCalc-laskentaohjelmasta, jonka avulla suunnittelija mitoittaa ItuGraf- ja ItuString -säteilypaneelien lämmitys- ja jäähdytystehot projektiinsa. Mitoitusohjelma mahdollistaa lisäksi säteilijöille yhteensopivien venttiilien, toimilaitteiden ja pumppuryhmien valinnan. Uudessa versiossa on huomioitu käyttäjiltä saatu kehityspalaute ja tuotteille tehty kehitystyö.

Päivityksen jälkeen ohjelmasta löytyvät uudet toiminnot
  • Mahdollisuus siirtää laskentatuloksen ItuGraf-paneelien visualisointi CAD-ohjelmaan DXF-formaatissa.
  • Laskettavissa lämmitys- ja jäähdytystehot kaikille vakiomittaisille ItuGraf-paneeleille 595 mm, 895 mm ja 1190 mm leveyksissä ja 590 – 2990 mm pituuksissa.
  • Mahdollisuus valita ItuGraf-paneelien asennustapa ja sen vaikutus tehoon. Esimerkiksi alakattomalleista on valittavissa Ecophon- ja Rockfon-reunamallit.
  • Mahdollisuus laskea myös kahden erimittaisen ItuGraf-paneelin yhdistelmätehot rinnan- ja sarjakytkennässä ja visualisoida kokonaisuus sekä siirtää se CAD-ohjelmaan.
  • Lähtöarvojen syöttömahdollisuuksia parannettu – ohjelma muistaa annetut lämmitys-/jäähdytys–lähtöarvot, jolloin eri mittojen sekä yhdistelmien simulointi ja laskenta helpottuu.
Ohjelman käyttöönotto ja rekisteröityminen

Saat ohjelman käyttöösi veloituksetta rekisteröitymällä osoitteessa www.itula.fi/itucalc/. Rekisteröitymisen jälkeen saat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä.