ItuGraf – edistyksellinen paneelijärjestelmä talotekniikan asennusalustana

OP Vallila ceiling panels

ItuGraf - lämmitys- ja jäähdytyspaneelijärjestelmä tuo mukanaan lukuisia merkittäviä kiinteistöjen sisäilmaan ja energiatehokkuuteen vaikuttavia etuja. Edistyksellinen paneelijärjestelmä toimii nyt myös talotekniikan asennusalustana, jonka päälle rakennamme kohteeseen parhaiten soveltuvan ratkaisun yhdistämällä siihen huoneeseen suunnitellut talotekniikan päätelaitteet ja valvonta-anturit. Asiakas voi valita ItuGraf-paneelin osaksi niin valaistuksen kuin myös paloturvatuotteet, IV-päätelaitteet, sähkökalusteet ja huoltoluukun venttiileineen ja toimilaitteineen. 

Tehtaalla valmiiksi asennettu kokonaisuus lisää kustannustehokkuutta, nopeuttaa työmaaprosessia ja parantaa rakentamisen laatua. Kun paneeleihin tehdään tarvittavat integraatiot jo tehtaalla, työmaaolosuhteisiin jää vain niiden kytkeminen ja toiminnan tarkastus.

ItuGraf-paneeliin integroiduilla LED-valaisimilla voidaan suunnitella ja tuottaa parhaimman mahdollisen valaistuksen huonetilaan antava valojakauma. Valaisinvaihtoehtoina ovat Stripe-valoviiva ja pyöreä Round-valaisin. Valaisintyypin valinta ja sijoittelu suunnitellaan aina tilan valaistusvaatimusten mukaisesti. Valaistuksen ohjaus toimii kohteen ja asiakkaan tarpeen mukaan On/Off-, DALI- tai langattomalla järjestelmällä. LED-valaisimien integrointi osaksi paneelia vähentää työmaalla tehtävän asennustyön määrää.

Integraatiomahdollisuudet kuvana

Järjestelmään kuuluvat venttiilit ja toimilaitteet voidaan asentaa tehtaalla valmiiksi tarkastusluukun taakse säätö- ja huoltotoimenpiteiden helpottamiseksi. Standardiratkaisuun kuuluu tarkastusluukku, Oventrop AQ-venttiili ja sen toimilaite sekä sulkuventtiili.

ItuGraf-paneeli soveltuu erinomaisesti asennusalustaksi myös paloturvatuotteille kuten sprinklersuuttimille ja savunilmaisimille, joita varten paneeleihin tehdään valmiit asennuspaikat. Myös IV-päätelaitteiden integrointi ItuGraf-paneeliin onnistuu mutkattomasti, jolloin voidaan varmistaa laitteiden optimaalinen sijoittuminen ilmanjaon kannalta.

Kun paneelit asennetaan työpisteiden yläpuolelle, sähköasennuskalusteet voidaan helposti tuoda työpisteiden yhteyteen paneeleita hyödyntäen. Asennamme pisto- ja datarasiat valmiiksi asennuslevyihin, jotka kiinnitetään paneelin päällä olevaan johtokanavaan.

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää ItuGrafin ainutlaatuisista integraatiomahdollisuuksista ja suunnittelemme juuri sinun kohteeseesi parhaiten soveltuvan ratkaisun. Ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla 020 743 5500 tai sähköpostitse myynti [at] itula.fi. Vastaamme kysymyksiin mielellämme myös chatissä.

Tarkemmat tiedot erilaisista ratkaisuista löydät ItuGraf-integraatiot esitteestä!