Itulan varautuminen koronaviruksen vaikutuksiin

Uutiskuva

Koronavirus on vaikuttanut meidän kaikkien arkeen, ja myös me Itulalla osallistumme haastavan tilanteen hoitamiseen kaikilla toimintamme tasoilla. Terveyden ja hyvinvoinnin turvaaminen sekä asiakastyön ja projektien jatkaminen ovat meille ensisijaisen tärkeitä tavoitteita. Kaikessa tekemisessämme korostuu vastuullisuus.  

Henkilöstömme tekee mahdollisimman suurelta osin etätöitä. Toimipaikalla työskenteleville olemme järjestäneet mahdollisimman turvalliset työolosuhteet tilanteen huomioiden, ja ohjeistaneet erityisen tarkkaan hygieniaan tartuntariskin minimoimiseksi. Tartuntaa epäileviä ja lievistäkin flunssaoireista kärsiviä on ohjeistettu pysymään kotona, noudattamaan viranomaisten ohjeita ja hakeutumaan tarvittaessa hoitoon. Olemme rajanneet työmatkustamisen minimiin ja ohjeistaneet työntekijöitämme toimimaan niin myös vapaa-ajalla. Ulkomailta palaavat ja/tai muutoin tartunnalle altistuneet asetetaan karanteeniin tai etätyöhön. Noudatamme Suomen hallituksen ja THL:n tekemiä linjauksia ja suosituksia.  

Asiantuntijamme tavoitettavissa  

Kaikki tapaamiset on toistaiseksi siirretty etäyhteyksillä tai myöhemmin pidettäviksi.  

Toimimme tavallisesta poikkeavien sääntöjen mukaan niin kauan, kunnes on turvallista palata vanhoihin toimintamalleihin.   

Olemme tavoitettavissa muutoin normaalisti etäyhteyksien kautta ja pidämme huolta, että työt jatkuvat ja voimme lunastaa lupauksemme myös haastavissa olosuhteissa. Poikkeustilanteissa yhteistyöllä ja avoimella asenteella on entistäkin suurempi merkitys.  

Tämän hetken tietojen valossa tulevissa toimituksissa ei ole koronan aiheuttamia viiveitä tai muita ongelmia. Tiedotamme luonnollisesti asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme mahdollisista muutoksista palveluidemme toimittamiseen. Voit kaikissa tilanteissa ja kysymyksissäsi olla yhteydessä yhteyshenkilöösi Itulalla.  

Pidetään yhdessä vastuullisesti toimien läheisemme ja itsemme turvassa.