GloArt huone Comfort M – Kopio.jpg

GLO hotelli art

Vuosi:                              2011

Projektin tyyppi:            Saneeraus

Toimitetut tuotteet:        Lämmitys- ja jäähdytyspaneelit, venttiilit

 

Projektin kuvaus:

Lönnrotinkadulla Helsingin keskustassa sijaitsevan Glo-hotellin majoituskonsepti perustuu sisustuksen ja teknisten ratkaisujen asiakaslähtöiseen suunnitteluun. Kiinteistöön saneeratuissa huoneissa tämä saavutettiin jäähdytys- ja lämmityspaneelit sisältävällä alakatolla.

CapMan Groupin hotellikiinteistöistä vastaava partneri Pirjo Ojanperä kertoo vakuuttuneensa Itulan kattosäteilypaneelien toiminnallisista eduista jo suunnitteluvaiheessa. 

- Päädyimme Itulan ratkaisuun kaikissa 170 hotellihuoneessa siitä huolimatta, että hotellikiinteistöissä täysin vastaavia kohteita ei juuri ollut toteutettu. Päätöstä ei ole tarvinnut katua, Ojanperä kertoo.

Hotellioperaattori, joka lisäksi hallinnoi muun muassa Hotelli Kämpiä, on erittäin tyytyväinen ensimmäisen vuoden kokemuksiin: jäähdytyskoneiden hiljaisuuteen ja lämpötilan nopeaan muunttumiseen tarvittaessa. Hotellin asukkaan näkökulmasta Itulan säteilyjäähdytys ja -lämmitysjärjestelmä on sekä äänetön että lähes näkymätön. Myös sisustusnäkökulma onnistuttiin huomiomaan upottamalla paneelit tilaa säästävästi alakattoon.

Paneeleihin upotettujen led-lamppujen avulla saadaan aikaan epäsuora, pehmeä valaistus, perustelee Hotelli Glon pääsuunnittelija, arkkitehti Pervin Imaditdin Arkval Arkkitehdit Oy:stä.

 GloHotel_2.jpg

Kattosäteilijä